BRANDBLUSSERS » ZEILBOOT » LAPTOPKLUIS

KLUIS ZEILBOOT | WATERSPORT

 

 

Kluis zeilboot nodig? Kluis om laptop op zeilboot, motorsloep, jacht, speedboot veilig op te bergen. Laptopkluis ook geschikt voor personenauto, kampeerauto en caravan. Praktische kluis voor laptop zodat u uw laptop veilig op de zeilboot kunt laten. Met deze kluis voor zeilboten kunt u met een gerust hart op pad. De laptopkluis is voor op te bergen waardevolle eigendommen een echte aanbieding kluis. Vooral wanneer u volledig uitgerust met de zeilboot op watersportvakantie bent. Dan is extra beveiligde ruimte wenselijk. Voorkom dat uw laptop, kostbare data en fotomateriaal uit uw zeilboot of ander vaartuig kan worden gestolen. Robuuste laptopkluis met lage prijs en waardeberging indicatie van € 2500. Biedt optimale bescherming tegen diefstal van laptop en tablet aan boord van uw zeilboot. Bij de kluis voor aan boord van zeilboten worden altijd twee dubbelbaard kluissleutels meegeleverd.

De prijs van de zeilboot kluis voor laptops is concurrerend. Heeft u al eens diefstal van uw laptop aan boord van uw zeilboot meegemaakt? Dan weet u hoe het is om kostbare data en laptop ineens kwijt te zijn. Ook wanneer u op zeilvakantie bent is het geruststellend om de laptop in uw zeilboot laptopsafe op te bergen. Ook al is het maar voor een aantal minuten omdat u even naar het jachthaven gebouw met de havenmeester in gesprek wilt. In de laptopkluis voor boten kunt u natuurlijk ook uw boot eigendom papieren veilig opbergen. De uitwendige afmetingen van de laptop kluis voor aan boord van pleziervaartuigen zijn 180 x 420 x 480 mm en de inwendige afmetingen 170 x 410 x 415 mm. De laptop kluis voor op de boot is voorzien van een stevige verankeringsplaat voor montage op een strategische plaats aan boord. Deze robuuste laptopkluis wordt geleverd in de kleur zwart.

Kluis zeilboot kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 

18 stemmen
brandblusser-boot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser zeilboot kopen. Bestel online brandblussers voor aan boord van uw zeilboot. Goedkope brandblussers voor de watersport.