Maglite oplaadbare zaklamp. Maglite zaklamp oplaadbaar met halogeen lichtbundel. De Maglite zaklamp heeft een lichtstraal van zelfs 400 meter. De Maglite oplaadbare zaklamp heeft vier verschillende licht standen. Namelijk de SOS, dimlicht, knipperlicht en signaal stand. De Maglite zaklamp wordt geleverd met een oplaadbare NIMH batterij. Uitgaande van gebruik op de laagste stand heeft de batterij een levensduur van zeven uur. De zaklamp kan worden opgehangen in de Maglite wandhouder met Maglite zaklamp oplader. De Maglite oplader is een laadsysteem dat in de Maglite wandhouder is ondergebracht. De Maglite oplaadbare zaklamp wandhouder is eenvoudig aan de wand te schroeven. De Maglite zaklamp is vervaardigd uit een robuuste aluminium behuizing die schokbestendig en ook waterbestendig is. Deze Maglite bevat een focussysteem waardoor de lichtstraal grote oppervlakten kan bestrijken. De Maglite oplaadbare zaklamp is een betrouwbare zaklamp en ook de beste zaklamp voor op de boot.


Behalve de Maglite zaklamp voor aan boord van pleziervaartuigen en vaartuigen in de beroepsscheepvaart bieden wij ook de professionele laptopkluis. De prijs van deze bootkluis voor laptops is concurrerend. Heeft u al eens diefstal van uw laptop aan boord van uw boot meegemaakt? Dan weet u hoe het is om de kostbare data en laptop ineens kwijt te zijn. Ook wanneer u op vakantie bent is het geruststellend om een laptop of tablet in de boot laptopsafe op te bergen. Ook al is het maar voor een aantal minuten omdat u even naar het jachthavengebouw met de havenmeester in gesprek wilt. In de laptopkluis voor boten kunt u natuurlijk ook uw boot eigendom papieren veilig opbergen. De uitwendige afmetingen van de laptop kluis voor aan boord van pleziervaartuigen zijn 180 x 420 x 480 mm en de inwendige afmetingen 170 x 410 x 415 mm. De laptop kluis voor op de boot is voorzien van een stevige verankeringsplaat voor montage op een strategische plaats aan boord van boten. Deze robuuste laptopkluis wordt geleverd in de kleur zwart.


Maglite zaklamp kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maglite oplaadbare zaklamp kopen. Zaklamp voor aan boord van boten. Oplaadbare zaklamp waterdicht.