BRANDBLUSSER COMPOSIET | WEBWINKEL


Composiet schuimblusser-9-liter. Recente ontwikkeling in duurzame, corrosievrije en onderhoudsarme schuimblussers. Nieuwe soorten schuimblusapparaten die t.o.v. metalen brandblussers vanwege het lichte gewicht makkelijker van de muur zijn te tillen. Composiet blussers zijn stevige stootvaste en krasvaste blusapparaten die tegen een stoot kunnen. Brandblusser keuring kosten besparen? Met composiet blusapparaten van BlusPunt goedkoper onderhoud. Composiet blusapparaten hoeven, i.p.v. drie keer per 20 jaar, slechts eenmaal per 20 jaar van een nieuwe brandblusservulling te worden voorzien. Wij helpen kosten onderhoud brandblusapparaten besparen. Webwinkel composiet brandblusser-9-liter voordelig online kopen.


Composiet brandblussers voor aan boord van boten met MED keurmerk. Het MED keurmerk staat voor Marine Equipment Directive. MED betekent dat de betreffende brandblusser(s), met daarop het stuurwiel symbool afgebeeld, voldoet(n) aan de strenge eisen voor scheepvaart brandblussers. Met de 9-liter-schuimblusser van composiet net even meer bluscapaciteit.Bootbrandblussers van composiet? Composiet, lichtgewicht en sterk. Een composiet brandblusser is lichter dan de zeer bekende metalen brandblussers. Als weersbestendigheid, laag gewicht, duurzaamheid en sterkte belangrijke eisen bieden deze soorten brandblussers uitkomst. Wat zijn de vele voordelen van composiet? Composiet bestaat uit vezels. Composiet vezel zorgt voor een uiterst sterk product dat recyclebaar is. Vezels die in composieten verwerkt worden zijn aramide (twaron en kevlar) en koolstofvezel (carbon). Composiet brandblussers met poeder of schuim veilig online in de webwinkel kopen.


 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser boot. Brandblussers voor aan boord van boten. Brandblusser boot voor pleziervaart jachten en sloepen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb