Kluis boot nodig? Kluis om laptop op zeilboot, sloep, motorjacht, speedboot veilig op te bergen. Laptopkluis ook geschikt voor personenwagen, kampeerauto en caravan. Praktische kluis voor laptop zodat u uw laptop veilig op de boot kunt achterlaten. Met deze kluis voor boten kunt u met een gerust hart op pad. De laptopkluis is voor op te bergen waardevolle eigendommen een echte aanbieding kluis. Vooral wanneer u volledig uitgerust met de boot op vakantie bent. Dan is extra beveiligde ruimte wenselijk. Voorkom dat uw laptop, kostbare data en fotomateriaal uit motorboot, zeilboot of ander vaartuig kan worden gestolen. Robuuste laptopkluis met lage prijs en waardeberging indicatie van € 2500. Biedt optimale bescherming tegen diefstal van laptop, tablet en andere eigendommen aan boord van uw boot. Bij de kluis voor aan boord van uw boot worden twee dubbelbaard sleutels meegeleverd.


De prijs van deze bootkluis voor laptops is concurrerend. Heeft u al eens diefstal van uw laptop aan boord van uw boot meegemaakt? Dan weet u hoe het is om de kostbare data en laptop ineens kwijt te zijn. Ook wanneer u op vakantie bent is het geruststellend om een laptop of tablet  in de boot laptopsafe op te bergen. Ook al is het maar voor een aantal minuten omdat u even naar het jachthavengebouw met de havenmeester in gesprek wilt. In de laptopkluis voor boten kunt u natuurlijk ook uw boot eigendom papieren veilig opbergen. De uitwendige afmetingen van de laptop kluis voor aan boord van pleziervaartuigen zijn 180 x 420 x 480 mm en de inwendige afmetingen 170 x 410 x 415 mm. De laptop kluis voor op de boot is voorzien van een stevige verankeringsplaat voor montage op een strategische plaats aan boord. Deze robuuste laptopkluis wordt geleverd in de kleur zwart.


Kluizen voor boot? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser boot kopen. Bestel online brandblussers voor aan boord van uw boot.