Brandblusser motorboot. Brandblusser motorboot kopen? Webshop brandblussers motorboten en vaartuigen in de watersport en pleziervaart. Wat is de beste motorboot brandblusser? De beste brandblusser kiezen hangt af van het type motorboot. Er gelden voor schepen in de zeevaart of binnenvaart andere brandveiligheid regels dan voor boten in pleziervaart en watersport. Online brandblusser kopen onderhoudsvrij en sprayblussers voor pleziervaartuigen. Brandblussers met Rijkskeurmerk. Sprayblussers, brandblussers met universeel blusmiddel zodat u alle voorkomende branden aan boord van motorboot kunt bestrijden. Informatie? Neem contact op.


Brandblusser boot. Beste brandblusser motorboot en motorjacht. Sprayblusser voor aan boord blussen van een beginnende brand bij temperaturen beneden nul. Sprayblussers zijn veilig bij het blussen op onder spanning staande elektrische apparatuur aan boord van motorboten. Sprayblussers zijn brandblussers door de Overheid goedgekeurd. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije blussers, lichtgewicht en overal in motorboten op te hangen plus met èèn hand te bedienen. Het gebruik van sprayblussers is simpel, verzegelde dop afnemen sprayknop op brand richten en blussen maar. Sprayblussers zijn gevuld met duurzaam schuim spray blusmiddel.


BRANDBLUSSER MOTORBOOT | SPRAYBLUSSER:

  • blusrating: 5A-21B-5F
  • erkende brandblusser
  • lage prijs - hoge kwaliteit
  • geen periodiek onderhoud
  • blusmiddel: schuim ( micro fog )
  • optioneel: wandhouder voor montage in motorboten
  • nooit brandblusser onderdelen vervangen of blussercontrole
  • snelle montage aan wanden en frames ( verticaal en horizontaal )  

Eèn en dezelfde brandblusser voor kajuit, keuken en stuurhut. De werking van sprayblussers is verneveling van het blusmiddel waardoor weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd de brand af te dekken en te doven. Beste brandblusser in motorruimten is een automatische blusser en of een Co2-brandblusser. De blustijd van sprayblussers is bijna identiek aan die van 6-liter-schuimblussers terwijl sprayblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. U kunt met de sprayblusser zelfs stootsgewijs blussen en daarbij komt dat u sprayblussers niet gelijk helemaal leeg hoeft te spuiten. 

 

Brandblusser motorboot kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser boot. Brandblussers voor aan boord van boten. Brandblusser boot voor pleziervaart jachten en sloepen.