BRANDBLUSSER COMPOSIET | SCHEEPVAART


Composiet poederblusser-9-kilo. Brandblusser BlusPunt (Aramide) composiet corrosievrij, kan niet roesten, onderhoudsarm en kosten besparen! Brandblusser met tien jaar garantie. Composiet bootblussers zijn kunststof brandblussers (HDPE en Kevlar). Duurzame recyclebare brandblussers met verchroomde onderdelen t.o.v. metalen brandblussers een stuk lichter in gewicht en makkelijker van de wand te tillen. Stevige stootvaste brandblussers die tegen een stoot kunnen. De composiet poederblussers zijn bij uitstek geschikt voor blussen van buitenbranden. Metalen brandblussers dienen volgens de onderhoudsnorm drie keer in de 20 jaar van een nieuwe vulling te worden voorzien. Composiet schuim en poeder brandblussers slechts eenmaal per 20 jaar.


Composiet brandblussers met MED keurmerk. Het MED keurmerk staat voor Marine Equipment Directive. MED betekent dat de betreffende brandblusser(s) voldoet(n) aan de strenge eisen aan brandblussers in de scheepvaart. Composiet brandblussers in de webwinkel zijn eveneens geschikt voor de brandpreventie in bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, organisaties  vereniging clubgebouwen en buitenterreinen. Neem voor informatie en advies over composiet brandblussers gerust contact op. Met de composiet poederblusser-9-kilo net even meer bluscapaciteit in hoog risico omgevingen dan met 6-kilo poederblusser.Brandblusser composiet? Composiet is lichtgewicht en sterk materiaal. De composiet brandblusser is lichter dan metalen blussers. Als de weerbestendigheid een minimum gewicht, recycling en stevigheid belangrijke vereisten zijn bieden onze composiet blustoestellen uitkomst. Wat zijn de voordelen van composiet brandblussers? Er zijn vele voordelen. Niet alleen de kostenbesparing bij onderhoud! De cilinder is roestvrij, de knijphendel van RVS en de drukhouder van Kevlar. De metalen blussers worden bij roestvorming vrij snel afgekeurd. Afkeuren van brandblussers van composiet zal niet of nauwelijks gebeuren.


 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser boot. Brandblussers voor aan boord van boten. Brandblusser boot voor pleziervaart jachten en sloepen.