Brandblussers bootdek. Aanbieding brandblussers voor op het dek van boten. In onze webwinkel brandblusapparaten kunt u brandblussers voor op het dek van uw pleziervaartuig kopen. U heeft keuze uit verschillende blusstoffen welke voor het blussen van een brand aan dek in de buitenlucht geschikt zijn. Ons advies is om een sprayblusser voor aan dek te kopen. Echter is blussen met een poederblusser eenvoudiger omdat het poeder de vuurhaard volledig omsluit doordat het poeder aan de brandmoleculen blijft kleven en de brand omsluit waardoor deze door zuurstoftekort dooft. Het nadeel van poeder brandblussers is de vervolgschade en dan met name op elektrische apparatuur. Dit is een overweging welke u het best kunt maken. Poederblussers zijn goedkoper dan schuimblussers en geschikt tot temperaturen tot min 30 graden. 


Poeder brandblussers zijn prima brandblussers in de buitenlucht. Sproeischuim brandblussers zijn geschikt en ontworpen voor het veilig blussen van brand binnen. Poederblussers in brandklassen A B, C, elektra. Schuimblussers in de brandklassen A, B, elektra. Zorg dat brandblussers aan boord een geldige keuringsdatum hebben.


Schuimblusser aan dek. Sproeischuimblusser van metaal ontworpen voor het blussen van een beginnende brandklasse A en B ( hout, papier, textiel ) en elektriciteit beginbrand. Schuim brandblusser met twee liter AFFF blusschuim inhoud. AFFF staat voor Aqua Fluid Film Foam. Sproeischuimblusser voor veilig bij blussen op elektrische apparaten tot 1000 Volt. Wordt met wandbeugel geleverd. Webshop brandblusapparaten met een ruime keuze in brandblussers voor aan boord op het dek van boten. Schuimblusser 2 liter voldoet ruim aan de MED brandpreventie richtlijnen aan boord. MED staat voor Marine Equipment Directive. Schuimblusser online bestellen? Veilig via uw bank per IDeal betalen.


Brandblusser bootdek kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISWA RAI 2016. HISWA BOTENBEURS AMSTERDAM 2016. HISWA BEZOEKEN? HISWA OPENINGSTIJDEN.