BRANDBLUSSERS WINTERSTALLING


Brandblussers winterstalling. Brandblussers botenloods kopen? In boten loodsen of winterstalling dienen brandblussers te hangen. In verband met het brandgevaar en explosiegevaar in boot loodsen moeten gasflessen uit motorboten en zeilboten verwijderd worden. De benzinetanks in boten dienen volledig leeg en ontlucht zijn. Ook moeten de accupolen gedurende de gehele winterstalling periode ontkoppeld zijn. De las, slijp en overige brandgevaarlijke werkzaamheden zijn in een gesloten boten winterstalling veelal ten strengste verboden. Meestal is er in de jachthaven een mogelijkheid om uw boot of jacht op de kade, in de werkplaats of winterstalling te plaatsen. Webwinkel onderhoudsvrije brandblussers botenloods, scheepvaart, aanlegsteigers, gebouwen en werkplaatsen per IDeal kopen.


Een boot is een kostbaar bezit. Niet alleen in de zomer maar ook in de winter. Een goede winterstalling is erg belangrijk. Zorg ook tijdens de winterstalling van uw boot dat deze tegen brand of andere schade is verzekerd. Om ervoor te zorgen dat uw boot veilig in de winterstalling of loods is opgeslagen dient u zich te houden aan de geldende jachthaven reglementen van jachthaven eigenaar, exploitant of andere jacht haven verantwoordelijke zoals de havenmeester. Deze zijn opgesteld omdat zij veel waarde hechten aan het voorkomen van brandschade aan uw boot tijdens de winterberging. Naleving van de winterstalling of de jachthaven huisregels is niet alleen voor u gunstig maar ook alle andere booteigenaren hebben hier erg veel baat bij. Het winterstalling seizoen loopt bij jachthavens meestal van 1 oktober tot en met 1 mei. 


Jachthavenbedrijven beschikken veelal over bootlift kranen. Veelal zijn dit vast opgestelde bootkranen en mobiele bootkranen. Wanneer u uw boot in een winterstalling wilt plaatsen volgen er bijzondere werkzaamheden. Uw boot wordt met behulp van een botenkraan uit het water gehaald en op een goed passende boot bok geplaatst en naar de winterstalling gebracht. Zorg voor een verzekering waarin deze werkzaamheden zijn afgedekt. Staat uw boot in de winterstalling of buiten check vervolgens of de in uw boot aanwezige brandblussers vorstbestendig zijn? Is dit niet het geval. Neem dan de brandblussers mee naar huis om bevriezing van brandblussers preventief te voorkomen. Heeft u geen brandblussers aan boord van boot of schip koop dan onderhoudsvrije sprayblussers in de webwinkel veilig via IDeal.


Brandblusser botenstalling kopen? Neem gerust contact op.

 

 Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.