Brandblusser houder voor stevig vastzetten van de brandblusser spraybus in uw motorboot. Het kan verkeren op het water en waar we dan niet op zitten te wachten is een brandblusser die steeds lostrilt of van de wand komt zetten. De brandblusser spray in combinatie met de stevige kunststof wandhouder maakt aan deze ongemakken snel een eind. In uw motorboot of motorjacht is de brandblusser houder aan objecten zoals metalen of kunststof frames en wanden op te hangen. Eenvoudig met slechts twee schroefjes of indien noodzakelijk met ti-wraps. De sprayblusser is verticaal en horizontaal in vaartuigen te bevestigen waardoor u met deze brandblussers wel de keuze heeft om deze op de door u meest gewenste plaats in uw jacht of boot eenvoudig en snel op te hangen.  


De stevige kunststof brandblusser houder met uitval beveiliging is voorzien van een klittenband sluiting. Hierdoor is de blusser bij brand snel uit de houder te nemen. Het klittenband houdt de sprayblusser stevig in de beugel. Met een simpele handeling trekt u het klittenband los en kunt u direct de beginbrand gaan blussen. De combinatie van houder en brandblusser spray is zeer geschikt voor brandpreventie in motorboten, jachten en zeilboten in de verhuur.


Brandblusser boot kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.