AED AANBIEDINGEN JACHTHAVENS


AED jachthaven kopen? Een AED apparaat mag in publieke omgevingen als een jachthaven niet ontbreken. Een AED in jachthavens is bij hartstilstand levensreddend. Iedere week krijgen circa 300 personen buiten het ziekenhuis een hartstilstand. De overlevingskans van het slachtoffer neemt toe als binnen 6 minuten wordt gestart met hartmassage en zo snel mogelijk de jachthaven AED wordt gebruikt. Hang de AED op een zichtbare plaats aan het havengebouw van de havenmeester in een AED muurkast. AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Een automatische AED geeft gesproken instructies bij reanimatie. In jachthavens en havengebouwen komen meerdere personen tegelijk bijeen. Hoe meer personen hoe groter de kans dat iemand hartfalen overkomt. In de webwinkel behalve complete AED sets tevens AED-kasten, AED-elektroden, AED-draagtassen en AED-ophangbeugels.


Met onze automatische defibrillator voor jachthavens worden de hartkamers automatisch en random geprikkeld. De automatische jachthaven AED geeft veelvuldig elektrische schokken en reset het hart. Elke defibrillator (AED) bevat 2 AED elektroden die op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. De automatische defibrillator analyseert het hartritme en geeft vervolgens automatisch aan de hulp verlener instructies. De automatische AED voor jachthavens vertelt exact wat de hulpverlener wanneer moet doen. Na het kopen van een AED apparaat is het mogelijk om uw de aanwezigheid van een AED in uw jachthaven of gebouw te registreren. Om ervoor te zorgen dat iedereen in een noodsituatie zo snel mogelijk de dichtstbijzijnde AED kan vinden streeft het Rode Kruis ernaar om alle AED apparaten in Nederland in kaart te brengen. Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 40.000 en 60.000 AED’s aanwezig. Wat kunt u doen om te helpen? Iedereen kan via de gratis EHBO app van het Rode Kruis en de website AED apparaten aanmelden. Ga via de app store naar de gratis app www.rodekruis.nl/ehboapp en download deze op je smartphone. Beschikbare iPhone en Android app.


AED jachthavenbedrijf kopen? Neem gerust contact op. 

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb