Brandpreventie boot. De techniek aan boord van boten evolueert naar een steeds meer hoger niveau. Een elektrische installatie aan boord die niet goed is aangelegd ofwel verkeerd wordt gebruikt kan aanzienlijke schade aan uw vaartuig teweegbrengen. Booteigenaren stellen nu vanwege de technische mogelijkheden steeds meer eisen aan installaties op boten. Voorheen moest de boot-accu enkel een aantal lampen laten branden. Nu moeten ook wasmachines koelkasten en vrieskast van stroom worden voorzien. Onderhoud aan installaties aan boord van boten is belangrijk voor persoonlijke veiligheid. Een accu verouderd en moet tijdig vervangen worden, zoniet preventief. Dit geldt ook voor alle bekabelingen aan boord. 


Watersportbedrijven zoals jachthavens die bij HISWA zijn aangesloten zijn betrouwbare partners. HISWA leden zijn professioneel en bieden u zekerheid. U kunt het beste met hen zakendoen omdat deze prima aan de geldende regelgevingen op het water, in jachthavens en aan boord voldoen. Zo kunt u zorgeloos varen. HISWA leden hanteren de geldende HISWA algemene voorwaarden. Daarnaast zijn er keurmerken en certificaten beschikbaar die extra zekerheid bieden. Bijvoorbeeld als u op zoek bent naar een veilige boot om voor de vakantie te huren of om een betrouwbare zeilschool voor uw familie te vinden. Het is van groot belang dat u met de juiste leveranciers zaken doet welke u goed informeren. Wij adviseren u op het gebied van brandblussers aan boord. Zorg ervoor dat u een brandblusser voor in de keuken heeft. En een blusdeken. Wij bieden een speciale brandblusser spray waarmee u prima een vet en olie brand in de keuken op uw boot kunt blussen. Ook deze brandblusser spray voor bij het fornuis heeft de noodzakelijke erkenningen en voldoet prima aan de geldende regelgevingen. Een veelzijdige brandblusser want behalve een vet en oliebrand ( brandklasse F ) kunt u ook vaste stof brand ( brandklasse A - hout papier, textiel ) mee blussen. Onderhoudsvrij, lichtgewicht en zowel verticaal als horizontaal in de boot op te hangen. Sluit het gas af wanneer u van boord gaat. Slaapt u ook aan boord? Sluit dan de gasfles in de nachtelijke uren af wanneer u geen gasapparatuur zoals een koelkast of kachel gebruikt. Zorg voor afdoende ventilatie en voorkom condensvorming of erger nog, koolmonoxide.


Brandblusser pleziervaartuig kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.