Een pleziervaartuig verzekering is geen luxe. Met een bootverzekering verzekerd u een voor u kostbaar bezit. Het financiële risico bij boot vernielingen, bootbrand of een aanvaring kan grote gevolgen hebben. Afsluiten van een maatwerk pleziervaartuigen brandverzekering biedt u behalve een zeker gevoel ook de meest optimale financiële bescherming. De dekking van een maatwerk bootverzekering omvat het Wettelijke Aansprakelijkheid risico, dat is de schade aan uw boot pleziervaartuig zelf met daarbij de inboedel en tevens de hulp van salvage diensten inbegrepen. Bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon kunt u ook aanvullend een boot verzekeringspolis voor brand ongevallendekking bij blijvende invaliditeit of overlijden afsluiten.


Een bootverzekering voor pleziervaartuigen is bestemd voor vaartuigen die voor particuliere en recreatieve bestemmingen worden gebruikt. In de dekking van een bootverzekering is veelal inbegrepen een ongevalsuitkering voor opvarenden, vervangend verblijf wanneer tijdens of vlak voor uw vaarvakantie uw vaartuig uitvalt na een ongeval of diefstal. De inboedel van gesloten jachten wordt vaak voor een bepaald percentage verzekerd. Voor een iets hoger af te sluiten verzekeringspremie kan de inboedel van uw pleziervaartuig naar uw wens worden verzekerd. Handig is het dus ook om te weten dat bepaalde bootverzekeraars een jaarlijkse korting verstrekken wanneer er geen schade geclaimd wordt. Deze kortingen op de premie van uw boot verzekering polis kan behoorlijk oplopen. Net als met uw ziekenfondspremie kan het kiezen voor een hoger eigen risico geld besparen. Dit kan handig zijn want in de praktijk worden minimale schadebedragen meestal niet bij de bootverzekeraar ingediend omdat dan de opgebouwde no claim korting verloren gaat. Heeft u een kleine boot achterop of achter uw vaartuig let er op dat deze meestal niet automatisch onder de dekking van uw bootverzekering valt net als een aanwezige buitenboordmotor. Let er goed op dat deze zaken apart door uw pleziervaartuig verzekeraar separaat op uw verzekeringspolis vermeldt worden.


Het spreekt voor zich dat wanneer u lid bent van een watersportvereniging of in het bezit bent van een vaarbewijs dat dit bij sommige boot verzekeraars korting op uw bootverzekering kan opleveren. Vaart u met uw pleziervaartuig enkel op binnenwateren of vaart u enkel op het Markermeer, Gooimeer, IJsselmeer en de Waddenzee geef dit aan bij uw verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Hiermee kunt u premie besparen. Wij adviseren u graag op het gebied van draagbare brandblussers voor pleziervaartuigen zoals motorboot, zeilboot, rondvaartboot, sloep, jacht, pont, enz. Ook adviseren wij eigenaren en exploitanten van jachthaven bedrijven op het gebied van brandblussers op aanlegsteigers, boten opslagloodsen, werkplaatsen en in gebouwen


Brandblusser boot kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brandblusser boot kopen. Bestel online brandblussers voor aan boord van uw boot.