Brandblusser jachthavens. Op jachthaventerreinen bevinden zich gebouwen als winkel, bootloodsen en werkplaatsen. De functie van ieder havengebouw is anders waardoor het risico op brand op basis van de in dat gebouw aanwezige brandbare stoffen dient te worden ingeschat. Dus ook met welke blusstof we het best een bepaalde brandklasse brand in een jachthavengebouw veilig kunnen blussen? En om te zorgen dat er minimale blusschade tijdens het blussen op goederen objecten en havengebouwen ontstaat. Het jachthaven kantoorgebouw, restaurant met bedrijfskeuken vraagt om heel andere brandblussers dan het kantoorgedeelte van het jachthavenkantoor. Brandblussers-kopen?


Welke brandblussers in welk jachthavengebouw en in welke ruimte? Voor blussen elektrische apparatuur zijn meerdere soorten brandblussers geschikt. Co2 brandblussers zijn voor zakelijke toepassing in gebouwen uitermate geschikte brandblussers om brandende apparatuur te blussen. Webshop Co2-brandblussers met 2 en 5 kg inhoud. De prijs van Co2-brandblussers is vrij hoog. Co2-brandblussers vallen buiten de vereiste brandblussers in gebouwen. Co2-brandblussers mag u natuurlijk wel als aanvullend binnen een straal van vijf meter vanaf kostbare apparatuur ophangen. Bijvoorbeeld gebouwen als winterstalling en botenloods waar algemene onderhoud, las en slijp werkzaamheden worden verricht. Co2 is schoon blusgas.


Onderhoudsvrije-brandblussers. Brandblussers minimaal in gebouwen vereist zijn 6-kg-poederblussers en 6-liter-schuimblussers. Poeder brandblussers adviseren wij voor buiten omdat deze vanaf de fabriek al bestand zijn tegen vrieskou. Hiernaast is blussen met poeder in afgesloten ruimte niet verstandig. Poeder ontneemt het zicht op vluchtwegen en wanneer het bluspoeder op elektrische apparatuur neerdaalt zal de apparatuur direct of na enige tijd defect raken. Advies brandblussers in gebouwen zijn schuimblussers. Schuim brandblussers zijn ontworpen voor blussen op hout, papier, textiel, vloeistoffen en *elektriciteitsbranden ( *tot 1000 volt ). De schuimblussers in de webwinkel zijn onderhoudsvrij, hebben het Rijkskeurmerk, MED keur en de CE markering.


Sprayblusser kantoor, watersport- en pleziervaartuigen. Meest recente echte brandblusser innovatie. Bij kopen sprayblussers brandblusser onderhoudkosten besparen. Sprayblussers hoeven namelijk niet periodiek verplicht hervuld te worden. Wel is het zo dat sprayblussers vier jaar houdbaar zijn. Conventionele schuimblussers hebben een houdbaarheid van vijf jaar. Mits u de onderhoudsvrije-schuimblusser voor bedrijven koopt want deze heeft een houdbaarheid van tien jaar. Brandblusser voor op kantoor en pleziervaart voor blussen op hout, papier textiel, vloeistof, *elektrische apparatuur (*tot 1000V) en vetbrand. 


 Brandblussers jachthavengebouwen kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.