Brandblusser woonboot. Brandblusser woonboot kopen? Webshop brandblussers woonboten en vaartuigen. Brandblusser kopen online. Wanneer brandblusser woonboot? Een boot brandblusser is verplicht wanneer een vaarbewijs voor de woonboot vereist is. Plaats rookmelders aan plafonds in uw woonboot. Laat de schoorsteen van uw woonboot tijdig controleren en vegen. Plaats wanneer u een open haard in uw woonboot heeft vonkenvangers op de schoorsteen en voor het haardvuur. Het is van bijzonder groot belang om de verwarmingsketel jaarlijks te laten nakijken. Brandblussers woonboten met diverse blusmiddelen. Wij adviseren spraybrandblussers


Brandblusser woonboot, motorboot, zeilboot, motorsloep en motorjacht. Uitermate geschikt voor het veilig aan boord blussen van brand, ook bij temperaturen onder het vriespunt. Brandblusser om elektrische apparatuur zonder elektrocutie gevaar tot zelfs 1000 volt veilig te blussen. Sprayblussers zijn erkende brandblussers met Rijkskeurmerk. Sprayblussers zijn ook nog eens onderhoudsvrije brandblussers, lichtgewicht, eenvoudig in boten ophangen en met èèn hand te bedienen. Gebruik sprayblusser? Verzegeling losdraaien, spuitbus opening op de brandhaard richten en blussen. Beste brandblusser voor woonboten. Brandblusser-kopen? Webshop sprayblussers online per IDeal kopen snelle levertijd. Webshop onderhoudsvrije brandblussers jachtwerf, botenloods, aanlegsteigersjachthaven terrein.


BRANDBLUSSER WOONBOOT | SPRAYBLUSSER: 

  • blusrating: 5A-21B-5F
  • erkende brandblusser
  • lage prijs - hoge kwaliteit
  • blusmiddel: schuim ( micro fog )
  • temperatuurbereik: -15°C tot +60°C
  • optioneel: wandhouder voor montage in boten
  • nooit brandblusser onderdelen vervangen of blusser controle
  • snelle montage aan wanden en frames ( verticaal en of horizontaal )

Brandblusser woonboot. In de kajuit en keuken dient u een brandblusser te hebben. Werking sprayblussers is een sterke verneveling van schuim blusmiddel waardoor weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd effectief een beginbrand af te dekken en te doven. Duurzame spray waarbij de blustijd van sprayblussers bijna hetzelfde is als 6-liter-schuimblussers. En dat terwijl sprayblussers compacter en handzamer zijn. De spraybrandblusser is ontworpen voor veilig blussen op hout, papier, textiel, brandstoffen, vloeistoffen, frituurvet en bakolie. Goedkope spraybrandblussers veilig per IDeal kopen.


 Brandblusser woonboot kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.