Poederblusapparaten. Poeder brandblusser kopen? Webshop onderhoudsvrije poederblussers voor scheepvaart en sprayblussers voor pleziervaartuigen. Soorten poederblussers? Poeder brandblussers zijn in diverse soorten te koop. Poederblussers met drijfgaspatroon en de goedkoopste-poederblussers met constante druk. Erkende boot brandblusser met Rijkskeurmerk. Onderhoudsvrije poederblussers voor aan boord van schepen in de beroepsvaart. Onderhoudsvrij, geen verplichte hervullingen en geschikt voor blussen hout, papier, textiel, benzine en gas brand. Rechtstreeks blussen op elektrische apparatuur aan boord is ongevaarlijk. Let wel op gevolgschade die bij blussen met poeder ontstaat. Tip: sprayblussers voor pleziervaartuigen. Brandblussers per IDeal kopen.


POEDERBLUSAPPARAAT 1 KILO VERSUS SPRAYBLUSSER BOOT | BLUSRATING:

 

<<<<< 5A-21BC: poederblusser om 0.50 meter grote vaste stof en 21 liter vloeistof / gas boot beginbrand te blussen.
5A-21B-5F: sprayblusser om 0.50 meter grote vaste stof, 21 liter vloeistof en 5 liter vet / olie brand te blussen >>>>>


Poederblussers zijn geschikt voor het blussen van brand in meerdere brandklassen. Brandklassen zijn een groep gelijke branden geordend naar brandbare stoffen. Brandblusser motorboot kopen? Koop voor aan boord van motorboten geen poederblussers maar sprayblussers. Blussen met poeder in omsloten ruimten neemt namelijk het zicht op vluchtwegen weg. Hiernaast bevat bluspoeder zout dat in en op elektrische apparatuur neerdaalt. Dit heeft tot gevolg dat de elektrische apparatuur dat zich tijdens het blussen met een poeder brandblusser in de nabijheid bevond direct of op termijn defect zal raken. Spray schuimblussers zijn de meest ideale brandblussers aan boord van boten in de pleziervaart en watersport.

 

Brandblusser motorboot kopen? Neem gerust contact op.

 

 



 Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.