Sprayblusser wandhouder. Sprayblusser wandhouder voor montage sprayblussers in boten. Webshop sprayblussers. Het kan verkeren op het water en waar we dan niet op zitten te wachten is een brandblusser die steeds lostrilt of van de wand komt zetten. Sprayblusser boot in combinatie met de stevige sprayblusser wandhouder maakt aan deze nare ongemakken snel een eind. In uw motorboot of zeilboot is de brandblusser wandhouder aan objecten zoals metalen of kunstof frames en wanden op te hangen. Eenvoudig en met slechts twee schroefjes of indien noodzakelijk simpel met ti-wraps. Sprayblussers zijn zowel verticaal als horizontaal in vaartuigen te bevestigen. Met sprayblussers t.o.v. metalen brandblussers wel keuze om op de meest gewenste plaats in uw boot op te hangen.


De stevige kunststof brandblusser wandhouder met uitval beveiliging is voorzien van een klittenband sluiting. Hierdoor is de blusser bij brand snel uit de houder te nemen. Het klittenband houdt de sprayblusser stevig in de beugel. Met èèn simpele handeling trekt u het klittenband los en kunt u direct de beginbrand gaan blussen. De combinatie wandhouder en brandblusser spray is zeer geschikt voor brandpreventie in motorboot en zeilboot in de verhuur.


Sprayblusser boot kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb