Brandblusser kajuit. Brandblusser kajuit boot kopen? Brandblussers kajuiten pleziervaartuigen. Webwinkel brandblussers pleziervaart. Brandblusser kopen die na gebruik geen vlekken op de inboedel van uw kajuit aan boord achterlaat? Met onze brandblusser vlekkeloos, snel en adequaat een brand blussen. Brandblusser pleziervaart ontworpen voor blussen van brand in de kajuit en de andere vertrekken aan-boord. Onderhoudsvrije brandblusser. Sprayblusser geschikt voor het blussen op hout, papier, textiel, apparatuur tot 1000 volt. Brandblusser met keurmerk zonder verplicht onderhoud. Lichtgewicht brandblusser kajuit. Hangt niet in de weg, kan niet lostrillen en zal vanwege het lichte gewicht niet van de wand komen. 


Brandblusser kajuit. Metalen sproeischuim brandblusser net als de sprayblusser ontworpen voor het blussen van een beginnende brandklasse A en B ( hout, papier, textiel ) en elektriciteit beginbrand. Kleine schuimblusser met twee liter AFFF blusschuim inhoud. Deze sproeischuimblusser is net als de sprayblusser veilig bij blussen op elektrische apparaten tot 1000 Volt. Levering brandblusser met wandbeugel. Webshop blusapparaten met ruime keuze brandblussers voor aan boord van boten. Brandblusser boot kopen? Koop sprayblussers in de webshop en betaal veilig online per IDeal.


Zorg behalve voor brandblusser en blusdeken aan boord ook voor een bootverzekering. Een pleziervaartuig verzekeren hoeft niet duur te zijn. Schade aan uw boot en inboedel is met een bootverzekering verzekerd en u kunt deze zorg tijdens vaarvakanties in Nederland en Europa laten varen. Schade aan uw boot is op het water, in jachthavens of in een sluis snel geschiedt. In ons land varen circa een half miljoen pleziervaartuigen. Van hobby boot tot de meest moderne jachten. Een vaartuigen verzekering voor zeiljacht, motorboot, speedboot, motorjacht, sloep of andere soorten pleziervaartuigen snel afsluiten?


Brandblusser kajuit kopen? Neem gerust contact op.

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISWA RAI 2016. HISWA BOTENBEURS AMSTERDAM 2016. HISWA BEZOEKEN? HISWA OPENINGSTIJDEN.