BRANDBLUSSERS » WEBSHOP » CONTACT » INFO » LINKS

INTERESSANTE LINKS


Brandbeveiliging pagina brengt u graag een aantal interessante links onder de aandacht. Brandbeveiliging in gebouwen, vaar- en voertuigen of waar dan ook vraagt om maatwerk brandbeveiliging advies en gerichte productoplossingen om op de juiste manier te kunnen voorzien in de algehele brandveiligheid in iedere situatie. Door onze innovatieve producten en doordachte werkwijze helpen wij u aan erkende brandveiligheid middelen en sluitende adviezen. Ook bieden wij u advies over het optimaliseren en inrichten van een van de meest belangrijke ruimten in gebouwen, nl. de computerruimte


Advies computerruimte

Advies over computerruimte disciplines als verhoogde vloer, koeling, blussing, branddetectie, brandblusser, enz. Belangrijk is het om goed te kijken naar computerruimte koelconcepten alvorens een ICT ruimte in te gaan richten.

blussysteem-computerruimte.png

Gebouwbeveiligingsystemen

Advies over gebouwbeheer software platform voor integratie van beveiligingsystemen zoals video management inbraak, brand, lockerbeheer, toegangscontrole in èèn gebouwbeheer management software programma.

software-gebouwbeheer.jpg

Brandslanghaspels

Informatie over brandslanghaspels in gebouwen conform beschreven in het Bouwbesluit. Onderwerpen zijn de lengte van brandslangen, legionella preventie, brandslanghaspel, pictogram borden plus regulier en uitgebreid haspel onderhoud.


Blusmiddelen

Voor advies en levering brandblussers (poeder, schuim, Co-2, sprayblusser), brandslanghaspels, blusdekens en automatische brandblussers, enz. Ruim informatie aanbod over brandblussers en het onderhoud eraan.


Brandblusser keuken

Advies en levering van specifieke vet brandblussers en blusdekens om een brand in de keuken te blussen. Innovatief is de brandblusser spray vetblusser - onderhoudsvrij - voor horecagelegenheden en voor thuis. 


Brandblusser auto

Advies en levering van speciale autobrandblussers. Brandblusser voor personenauto, bestelbus en ook voor vrachtwagen, stadsbus, werktuigen, enz. in het beroepsverkeer. Sprayblussers en standaard brandblussers.


Brandblusser datacenter

Advies over de beste brandblusser voor datacenter. Op deze brandblusser datacenter website wordt verder ingegaan over de effectieve bluswerking van Co2 brandblussers waarbij de 5-kg Co2-brandblusser de beste datacenter brandblusser is.


Automatische brandblussers

Automatische brandblussers voor motorruimte, meterkast en overige ruimten waar automatisch blussen gewenst is. Een automatische brandblusser kopen voor een goedkope prijs. Automatische brandblussers met duurzame blusmiddelen.


Onderhoudsvrije brandblussers

Onderhoudsvrije brandblussers bedrijfsgebouwen. Tevens onderhoudsvrije spraybrandblussers voor particulier. Nieuwe blussers voor bedrijven welke tien jaar lang geen verplicht uitgebreid onderhoud behoeven. U bespaart geld voor uw organisatie.


Sprayblusser

Sprayblusser. Voor auto, boot, camper, caravan, keuken, meterkast en ouderen. Sprayblussers zijn goedkope onderhoudsvrije blussers licht van gewicht. Met de sprayblusser montagebeugel eenvoudig aan elke wand of in voertuig en vaartuig te monteren.

 


Blusdekens

Niet alle blusdekens blussen oliebranden en vetbranden volgens het nieuwsbericht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit op 23 december 2013. Bij het blussen van olie of vet brand vatten 4 van de 12 onderzochte blusdekens vlam. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWA. Bij ons koopt u de voor olie en vet branden geschikte moderne blusdekens.


Bluswagens

Bluswagen kopen? Schuim. poeder en koolzuurgas bluswagens voor blussen oppervlakte branden in bedrijven, luchthavens en bedrijfsterreinen. Verrijdbare bluswagens worden succesvol ingezet bij blussen palletbrand, brand bandenopslag, datacenters warehouses, recyclingbedrijven. Overal waar grote snel ontwikkelende branden zijn te verwachten.


Blusmiddelen kopen? Neem gerust contact op.

 

 

 

 Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Blusmiddel voor boot brandblussers. Leverancier boot brandblussers Twente en Overijssel. MKB bedrijven Twente website aanmelden?