BRANDBLUSSERS » HISWA AMSTERDAM WATERSPORTBEURS

HISWA RAI AMSTERDAM 2017


HISWA botenbeurs 2017 had een aanbod van boten tot 10 meter en een compleet assortiment onderdelen en accessoires voor iedere boot en watersporter. De ideale start van het watersportseizoen. De HISWA beurs werd gehouden van 8 tot en met 12 maart 2017. Exposanten informeerden over bootinnovaties en pr‚Äčimeurs. Er was een vol program met workshops, lezingen, demonstraties en waterfun activiteiten voor eigenaren en huurders van boten en jachten in de watersport. Wij leveren voordelige spray brandblussers voor boten. Onderhoudsvrije sprayblussers voor watersport pleziervaartuigen en robuuste onderhoudsarme brandblussers voor vaartuigen in de beroepsvaart. Lichtgewicht brandblussers met keurmerk en CE. Ook brandblussers voor jachthavens.


Brandblusser boot, zeiljacht, sloepmotorboot en motorjacht. In de webwinkel boot brandblussers kopen die geen vlekken na het blussen van brand in ruimten aan boord achterlaten. Brandblusser boot ontworpen voor blussen van brand aan boord. Innovatieve brandblusser in spuitbus, uitermate geschikt voor veilig blussen op hout, papier, textiel, vloeistoffen, vloeibaar wordende stoffen, elektronische boordapparatuur tot 1000 Volt en frituurvet. Brandblusser met Overheid Rijkstypekeurmerk en CE. Het schuim blusmiddel gaat vijf jaar mee. In deze vijf jaar is geen onderhoud nodig. Lichtgewicht blusser, hangt niet in de weg, hangt stil en komt vanwege het lichte gewicht niet zomaar van de wand. 


Zorg behalve voor de juiste brandblusser aan boord ook voor een bootverzekering voor uw boot, sloep, jacht of speedboot. Met een bootverzekering kunt u deze zorg laten varen. Schade aan uw boot is op het water, in de haven of in een sluis zo geschiedt. Sluit dus een bootverzekering af. In Nederland varen ongeveer een half miljoen pleziervaartuigen. Van hobby boot tot de meest moderne zeiljachten. De meeste hebben een pleziervaartuigenverzekering. Als u een zeiljacht, motorboot, speedboot, motorjacht of sloep verzekert is een passende bootverzekering voor vrijwel alle soorten vaartuigen af te sluiten.


Het is goed om in kajuit, motorruimte en aan dek een brandblusser nabij te hebben. Werking spraymiddel berust op sterke verneveling van het blusmiddel waardoor weinig blusmiddel nodig is om in korte tijd een beginbrand af te dekken en snel te doven. De blusspray is duurzaam en blustijd nagenoeg identiek aan die van zes liter schuimblussers terwijl sprayblussers veel minder ruimte innemen en veel handzamer zijn. Met sprayblussers kunt u zelfs stootsgewijs blussen. Bij brand hoeft u sprayblussers dus niet volledig leeg te spuiten. Tip: blussen met sprayblusser in de keuken aan boord is veiliger dan blussen met een blusdeken.


Brandblusser boot bestellen? Neem gerust contact op. 

 

 

 

  Brandblusser boot kopen? Goedkope boot brandblussers motorboot, zeilboot, woonboot en beroepsvaartuigen online bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HISWA RAI 2016. HISWA BOTENBEURS AMSTERDAM 2016. HISWA BEZOEKEN? HISWA OPENINGSTIJDEN.